Silovej 8 - 9900 Frederkshavn

Vinduer med funktioner

Vinduer med funktioner

Vidste du, at du kan få glas i dine vinduer med forskellige funktioner? Dine vinduer kan på denne måde have de funktioner, du har brug for i dit hjem. Hos Vindunor findes der solafskærmende glas, støjreducerende glas, energiglas, ornamentglas, sikkerhedsglas og hærdet emaljeret glas. Du kan altså få det glas i dine ruder, der er brug for i lige præcis dit hjem. 

Solafskærmende glas er gode i de hjem, hvor vinduer og døre slipper for meget sollys og derved varme ind. Ved for meget sollys i hjemmet kan der nemlig komme et rigtig dårligt indeklima med høje temperaturer. Selvfølgelig vil man gerne have et lyst hjem, men for meget sollys kan være virkelig uhensigtsmæssigt. 

Støjreducerende glas er blandt andet rigtig gode i boliger, som ligger tæt på en vej. Med et støjreducerende glas i dine vinduer og døre, bliver støjen fra vejen reduceret markant. Almindelige termoruder dæmper også støj, men ikke altid tilstrækkeligt. Med støjreducerende glas får du endnu mindre støj end ved termoruderne. 

Energiglas hjælper med at øge isoleringsevnen betydeligt. Energiglas er almindeligt glas med en usynlig metalbelægning på glasset. Med energiglas udnytter du solens og dit hjems energi optimalt. Glasset lade varmen fra solen strømme ind til at opvarme dit hjem, samtidig med at den reflekterer meget af varmen fra andre varmekilder tilbage i dit hjem. Glasset holder derfor både på varmen fra varmekilder inde i hjemmet, samt varmen fra solen. 

Ornamentglas er gode til dekoration, samt i områder hvor der ønskes mere diskretion. Blandt andet er disse ofte brugt til badeværelsesvinduer, da de stadig lukker lys ind, men også gør det svære at se ind på badeværelset. Derudover bruges de også til dekorationsruder, hvis man vil have sådanne i for eksempel sin hoveddør. Glassene fås i forskellige mønstre og overflader.

Sikkerhedsglas er gode til vinduer, der er specielt udsatte for skader. Det kunne være ruder, der er vendt ud mod en stor vej og derfor er udsatte for stenstød. Med sikkerhedsglas er glasset mere modstandsdygtigt og får ikke lige så nemt skader. Ved Vindunor findes der som udgangspunkt 3 typer af forskellige grader af sikring, så du kan få den sikring, dit hjem har brug for. 

Hærdet emaljeret glas kan males helt eller halvt for at hindre gennemsyn. Disse er gode til badeværelsesvinduer eller vinduer, der er vendt ud mod en vej. På denne måde kan forbipasserende ikke se ind i dit hjem. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top