Silovej 8 - 9900 Frederkshavn

Opvarmning af industrihaller med strålevarmeenergi

Opvarmning af industrihaller med strålevarmeenergi

Har I store industrihaller, I arbejder i? Det er store rum, og det betyder også, at de kan være svære at opvarme. Mange anvender varmepumper, der pumper varm luft i rummet eller varmt vand i rørene, men det er svært at gøre det til en stabil, varm og behagelig temperatur. Det kan I til gengæld opnå med strålevarmepaneler, der bruger strålevarme til at opvarme lokalerne. Her er tale om en meget jævnt fordelt varme, der giver en behagelig arbejdstemperatur.

Hvis I er interesserede i at læse mere om forskellige muligheder for industrivarme, kan I læse mere på hjemmesiden her. Det kan give et overblik over, hvilke muligheder der findes, ligesom I er bedre rustet til at træffe en beslutning om, hvad der passer bedst ind til netop jeres virksomhed. Strålevarmepaneler er dog en anbefaling, der hænger ved, da den netop er beregnet til store industrihaller, som I formentlig har til rådighed.

Behagelige arbejdsforhold gør en forskel

Det er ikke kun på papiret, at det virkelig rykker at investere i strålevarmepaneler. Det vil formentlig være noget, jeres medarbejdere kan mærke forskel på. Det er vigtigt, at man har gode arbejdsforhold, når man er i industrien, og I har formentlig allerede fokus på alt fra ergonomi til arbejdstider – men rumtemperaturen er også vigtig. Strålevarmepanelerne er med til at sørge for, at temperaturen er behagelig, uanset hvor i hallen, I befinder jer.

Strålevarme kan både være gas- og vandbaseret. Der er lidt forskel på, hvordan teknikkerne fungerer, og de fungerer hver især godt på forskellige lokationer. Det kan være svært at gennemskue forskellen, og derfor er det da også en god idé at få rådgivning til, hvad der vil være bedst for jer at vælge. Forhåbentlig vil I snart opleve, at jeres produktionshal er opvarmet til en behagelig temperatur, der er jævnt fordelt i hele rummet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top