Silovej 8 - 9900 Frederkshavn

Beregn besparelse ved hulmursisolering

Her kan du beregne, hvor stor besparelse du får ved at hulmursisolere dit hus. Indtast arealet af ydervægge, og vælg hvilken varmekilde du bruger til at opvarme huset med. Så får du et vejledende tal for besparelsen, både i kWh pr. år, og i kr/år.

Beregningen af besparelse ved hulmursisolering er baseret på Energistyrelsens Standardværdikatalog. Den afhænger også af, om der i forvejen er isolering i muren, eller om den er helt tom. Ofte er der isolering i hulmuren, og man skal blot efterisolere. Så vil besparelsen ved hulmursisolering naturligvis være mindre.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal have hulmursisoleret? Det kan du få afklaret ved at kontakte en isolatør, som kan undersøge dine hulmures tilstand. Benyt evt. nedenstående link til at få et uforpligtende tilbud fra op til 3 forskellige isolatører.

Få 3 tilbud på efterisolering

Overvejer du at få efterisoleret din bolig? Så kan du frit og uforpligtende få 3 tilbud fra håndværkere på efterisolering. Energimester samarbejder med 3byggetilbud.dk om håndværkertilbud.

Giv mig 3 gode tilbud

Back to top