Silovej 8 - 9900 Frederkshavn

Kontakt os

Hos Energimester har vi stor erfaring med energirådgivning og ikke mindst energimærkning af både private huse, udlejningsejendomme og offentlige bygninger. Vi kan klare de fleste opgaver, og kører i hele Danmark, med udgangspunkt fra kontorer i Kolding og Frederikshavn.

Vil du høre mere om dine muligheder, eller bare have et godt tilbud på dit energimærke? Så kan du læse mere under energimærke for private huse, og energimærkning af erhvervsejendomme.

Ud over energimærkning kan vi hjælpe dig med en lang række andre opgaver, lige fra rådgivning om energibesparelser i private hjem, over energirådgivning til virksomheder og projektledelse og projektering af energimæssige byggeopgaver.

Formålet med Energimester.dk er nemlig at give dig de bedste forudsætninger for at spare på alt det kedelige, så der bliver mere tid til alt det sjove. Vidste du eksempelvis, at du kan spare adskillige tusinde hvert år, bare ved at købe din energi det rigtige sted? Penge, som du kan bruge på din familie, fornøjelser og ting der er langt mere spændende end naturgas, fyringsolie, træpiller eller brænde.

Vi hjælper dig med at spare på energien

Hvis man ser bort fra det kedelige faktum, at der er mange penge at spare på energien, er det også vores alle sammens pligt at bruge mindst muligt af klodens ressourcer. Der er ikke ubegrænset olie i undergrunden – og atmosfæren har også nået grænsen for, hvor meget der kan optages. Derfor er det sund fornuft at spare på energien, både for din egen, men også for dine børns skyld.

Energimester.dk hjælper dig med at navigere i alle de mange energiformer, og ikke mindst priser. Vi giver dig de største besparelser og viden om de mest effektive energikilder. Hvad enten det gælder varme, lys eller boligforbedringer. Det gør vi blandt andet ved at:

  • Give dig de bedste priser på energi
  • Give dig oplysning om korrekt brug af energien
  • Oplyse om boligforbedringer
  • Fortælle om muligheder for besparelser både ude og hjemme

Du er meget velkommen til at kontakte os. Se oplysninger i menuen til højre, eller kig forbi vores Facebookside. Vi er klar til at hjælpe.

Back to top