Silovej 8 - 9900 Frederkshavn

Vidste du, at du kan tjene penge på dit brugte IT-udstyr?

Vidste du, at du kan tjene penge på dit brugte IT-udstyr?

Både virksomheder og privatpersoner tænker ikke meget over, hvad de skal stille op med brugt IT-udstyr, som de ikke længere har behov for. Det brugte IT-udstyr ryger oftest på genbrugspladsen, men i virkeligheden er dette at smide penge lige ud af vinduet. Du kan nemlig tjene penge på det IT-udstyr, som du ikke længere har gavn af og dermed spare penge på nyt udstyr.

Uanset om der er tale om en brugt PC, server, netværksudstyr eller meget andet IT-udstyr, så kan det ofte genbruges. Og det kan du tjene penge på. I stedet for at køre din brugte PC på genbrugspladsen og gå ud og betale fuld pris for en ny, så bør du i stedet sælge den brugte PC. Så har du i princippet sparet penge på din splinternye PC, mens andre kan få glæde af dit gamle udstyr som genbrugt it

Hos virksomheder, som har IT-udstyr stående i mange forskellige afskygninger, kan det specielt betale sig at sælge det, når der ikke længere er behov for det, eller udstyret bare skal opgraderes. Hvis der eksempelvis er tale om, at et helt kontors PC’ere skal udskiftes, så kan der være utroligt mange penge at hente ved at sælge dem videre i stedet for at få dem kørt på genbrugspladsen. At sælge din virksomheds brugte IT-udstyr i stedet for at smide det ud, vil helt sikkert gavne din virksomheds budget. IT-udstyr er ikke billigt og specielt ikke, hvis det skal være det nyeste af det nyeste. Derfor kan man lige så godt spare, hvor man kan.

Brugt-it er en virksomhed, som du kan kontakte for at få vurderet din virksomheds brugte IT-udstyr. Vurderer Brugt-it at udstyret er genanvendeligt, vil de tilbyde dig en pris for det. Oftest skal udstyret være funktionsdygtigt, men til tider er der også enkeltdele, som kan genanvendes. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top