Silovej 8 - 9900 Frederkshavn

Vælg sparepærer for at skåne miljøet

Vælg sparepærer for at skåne miljøet

Hvis du trænger til at få sat noget mere lys op i hjemmet, så bør du overveje, hvilken slags lyspærer du skal benytte dig af. Hvis du skal have hængt en ny lampe op, så er det en god idé at købe en sparepære. De er nemlig mere miljørigtige end den gammeldags glødepære, og derfor et fint alternativ til denne type pære. Du kan med fordel vælge at købe en pære, der er relativ kraftig, da en sparepære kan miste en del af sin lysstyrke gennem tiden. På den måde sørger du for at have et godt belyst rum i længere tid.

Hvorfor bør du købe en sparepære?

Udover, at denne form for pære er mere miljørigtig, ved at den sparer på strømmen, så kan du også spare nogle penge. Din elregning bliver nemlig noget mindre, og dette er selvfølgelig altid skønt. Desuden skal du huske på, at når du er god mod miljøet, så er du også god mod dig selv. Alle skal nemlig spare på energiressourcerne, for at vi alle sammen kan gå en grønnere fremtid i møde.

Hvordan kan du ellers skåne miljøet?

Der er mange tiltag, som du kan gøre derhjemme for at spare på din elregning, samtidig med at du er god mod miljøet. Det er derfor en god idé, hvis du husker at slukke lyset, når du går ud af et rum, eller hvis solen lyser rummet op af sig selv. Desuden bør du huske at slukke for elektronikken, såsom en højtaler, når du ikke benytter dig af den. Udover at spare på dit brug af elektronik, så kan du også spare på dit vandforbrug. Derudover så er det også fornuftigt, hvis du får affaldssorteret. Dette er f.eks. vigtigt, når du skal smide gammelt elektronik eller batterier ud, så det ikke ender det forkerte sted og kan forurene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top