Silovej 8 - 9900 Frederkshavn

Vælg den bedste elektroniske p-skive for dig

Vælg den bedste elektroniske p-skive for dig

Den elektroniske p-skive bliver mere og mere populær. En sensor i p-skiven registrerer, når din bil holder stille, derefter sætter den uret på det givne tidspunkt, bilen er parkeret. Derfor er du fri for at huske på at stille p-skiven, hvilket gør, at du mindsker risikoen for at få en parkeringsbøde. 

Der er mange forskellige elektroniske p-skiver på det danske marked, så du har mange muligheder for at finde den rigtige p-skive for dig. Har du svært ved at overskue de mange muligheder, er der lavet en Elektronisk P-Skive Test, hvor du kan læse sammenligninger mellem de bedste elektriske p-skiver i Danmark. 

Der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal vælge den bedste elektroniske p-skive til dig. Du skal blandt andet tage højde for, hvilket udseende du kan lide, batterilevetiden i p-skiven, og så har prisen selvfølgelig også altid noget at sige. De bedste elektroniske p-skiver på det danske marked er:

  1. Samatech Park Solar FS20
  2. ParkOne 2 Titanium Silver
  3. NeedIT Park Life
  4. NeedIT Park Mini
  5. Jacob Jensen Electronic
  6. NeedIT ParkOne Exclusive

Alle p-skiverne koster mellem 250 kroner og op til 400 kroner. Der er derfor ikke den helt store prisforskel på dem, men det kan selvfølgelig godt have en stor betydning for dig, om den koster 250 kroner eller 400 kroner. Men man skal huske på, at man ved en elektronisk p-skive mindsker risikoen for at få en p-bøde, fordi man ikke selv skal huske på at stille p-skiven, når man parkerer – så i længden kan det være billigere at have en elektronisk p-skive end ikke at have en. 

Udover udseendet, er en af de store forskelle på de seks bedste elektroniske p-skiver batterilevetiden. For eksempel, kører Samatech Park Solar FS20 p-skiven på solceller, hvilket vil sige, at den lader op ved solens stråler, så du er derfor fri for at skulle skifte batteri. Mens ParkOne 2 Titanium Silver p-skiven kører på batteri – Park Life giver dog 10 års garanti på enheden, så du skulle ikke skifte batteriet på den i nærmeste fremtid. Om den elektroniske p-skive kører på batteri eller solceller er derfor noget, du skal tage med i overvejelserne, når du vælger p-skiven for dig. 

Udover udseendet, batterilevetiden og prisen er der ikke de helt store forskelle på de elektroniske p-skiver; Nogle er nemmere at montere end andre, nogle skifter selv mellem vinter- og sommertid, nogle fortæller dig når batteriet er lavt. Selvom forskellene ikke er store på p-skiverne, er der alligevel et par ting, du skal tage med i overvejelserne, når du vælger den helt rigtige elektroniske p-skive for dig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top