Silovej 8 - 9900 Frederkshavn

Træt af dyre gaspriser? Spar penge ved at skifte til en billigere leverandør

Træt af dyre gaspriser? Spar penge ved at skifte til en billigere leverandør

Mange husejere med gasfyr tager sig i disse måneder til hovedet, når varmeregningerne kommer ind ad døren. Prisen på naturgas til opvarmning af danske hjem har nået historiske højder i løbet af året, og det er noget, der gør rigtig ondt rundt omkring i de hjem, der er afhængige af gassen for at holde varmen i den kolde tid.

Derfor kan det være en rigtig god idé at følge med i gaspriserne hos forskellige udbydere, da der kan være mange penge at spare ved at skifte til et andet selskab. Priserne på naturgas svinger nemlig en del fra udbyder til udbyder, og det kan give solide besparelser over et helt år.

Det kan imidlertid være en udfordring at holde sig opdateret på gaspriser, der hele tiden ændrer sig, og som er forskellige fra udbyder til udbyder. Men sådan behøver det faktisk ikke at være, for du kan nemt få et overblik over de forskellige naturgas priser online.

Her kan du sammenligne priser fra forskellige selskaber, og priserne bliver opdateret en gang om måneden, så du altid kan følge med i udviklingen.

Skal du skifte til et andet naturgasselskab?
Priserne på naturgas kan variere fra mellem 10 øre og op til en krone pr. m3 hos forskellige selskaber. Det lyder måske ikke af så meget, men det kan alligevel blive mange penge på årsbasis, hvis du skifter en dyr udbyder ud med en billigere.

I et gennemsnitligt dansk hus på 150 m3, der opvarmes med gas, bruges der et sted mellem 1400 og 2000 m3 gas på et år. Hvis forbruget er 2000 m3 gas, og hvis der kan spares 1 kr. pr. m3 ved at skifte udbyder, bliver det til en besparelse på 2000 kr. om året.

Det er en besparelse, der er værd at tage med, og det er derfor relevant for alle at kigge på, om det er tid til at skifte naturgasudbyder. Du bør derfor kigge på din nuværende gaspris og sammenligne den med den gaspris, du kan få hos andre udbydere. Herefter kan du kigge på dit årlige gasforbrug og udregne, hvor mange penge du rent faktisk kan spare ved at skifte udbyder.

Det er nemt og hurtigt at lave en ny gasaftale med et andet selskab, og det kan derfor være en rigtig god idé, hvis du opdager, at du ikke får den bedste pris på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top