Silovej 8 - 9900 Frederkshavn

Spar penge ved at kigge på dine faste regninger

Spar penge ved at kigge på dine faste regninger

Vil du gerne til at spare lidt penge? Det kan godt være svært at finde ud af, hvordan man kan spare penge uden at skulle gå ned på de hyggelige ting også. Selvom man gerne vil spare penge, skal der stadig være plads til en kop kaffe på en café eller at tage ud at spise en gang imellem. Det kan derfor være en god ide at kigge på dine faste udgifter for at se, om du vil kunne spare lidt penge der.

Du kan starte med at kigge på dine forsikringer – er der nogle af dem der er unødvendige? Kig på, hvilke forsikringer du har og hvad de dækker. Måske har du ikke længere en bil, men betaler stadig til dette? Eller måske har du en dyr rejseforsikring, som du ikke længere har brug for? Få de unødvendige forsikringer afmeldt og kig på, hvad du så står tilbage med. Du kan nu begynde at kigge på andre forsikringsselskaber og se, hvad deres priser er i forhold til, hvad du allerede har. Du kan nemt skrive til et forsikringsselskab og blive ringet op med et tilbud. Hør tilbud fra forskellige forsikringsselskaber og se, hvilket der er billigst for dig, som samtidig giver dig den dækning, du har brug for.

Elpriserne er steget en del på det sidste, så det kan være en god ide at kigge efter et billigt elselskab. Undersøg hvad prisen er fra de forskellige elselskaber for at se, hvilket elselskab der er billigst for dig. Hvis du tænker, at du vil skifte elselskab for at få et billigere, så skal du huske at være opmærksom på, om der er tale om et introduktionstilbud eller den faste pris. Nogle elselskaber har et ufatteligt, billigt introduktionstilbud, men når dette er overstået, kan prisen stige en hel del. Har dette elselskab også en binding på 6 måneder, kan du lige pludselig stå med en elregning, som faktisk er dyre, end den du betaler i forvejen. 

Til sidst er det også en god ide at kigge på dit mobilabonnement og din internetudbyder. Her kan det igen være smart at få tilbud fra flere forskellige selskaber, da de tit kan komme med et tilbud, som er billigere, eller passer bedre til dig og dine behov. Måske kan du få et mobilabonnement, hvor du får Netflix med i prisen, så du ikke skal betale mere for det ved siden af, hvis dette er noget du bruger. Hør forskellige selskaber, hvilke tilbud du kan få, og vælg det, som passer bedst til dig og dine behov. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top