Silovej 8 - 9900 Frederkshavn

Smarthome – Gør dit hjem intelligent

Smarthome – Gør dit hjem intelligent

Produkter til intelligent styring af lyd, lys og meget andet vinder mere og mere frem – især styring af lys er populært.

Men vidste du, at der er mange flere muligheder for at styre produkter i dit hjem med SmartHome teknologien? Udover at du kan tænde lyset i entreen, når udekameraet opdager bevægelse, kan du også sørge for at skrue ned for radiatorerne, når alle har forladt huset. Mulighederne er mange, og her kommer vi rundt om nogle af de væsentligste.

Intelligent lysstyring

Et af de mest kendte områder er lysstyring. De fleste har efterhånden hørt om Philips Hue, der er lyskilder som kan fjernstyres – både tænd/sluk og hvilken farve lyset skal have. Men der findes rigtig mange andre producenter, der arbejder med området, og alle har deres særkender og fordele.

Nogle af de muligheder du får med intelligent lysstyring er:

  • Automatisk lysstyring. Opsæt scenarier, når du ikke er hjemme, så dit hjem ser beboet ud.
  • Tænd lyset automatisk når du kommer hjem – Brug enten din alarm eller dit overvågningskamera udenfor til at tænde lyset, når kameraet kan se, at en af beboerne kommer hjem
  • Tænd og sluk lyset, helt uden at rejse dig fra sofaen. Det er muligt både via. apps og via. stemmestyring, eksempelvis via. Apple eller Google Home.

Spar på varmen med intelligent varmestyring

Et andet område, hvor der faktisk ligger en god besparelse er på varmeområdet. Med intelligente radiatortermostater kan du sænke varmeforbruget – både i faste intervaller, eller når systemet kan se, at beboerne forlader huset, eller kommer hjem igen. Så kan systemet sættes op til at sænke og hæve temperaturen med en god varmebesparelse til følge.

Køb SmartHome for private

SmartHome for professionelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top