Silovej 8 - 9900 Frederkshavn

Overvejelser når man skal bygge ny bolig

Overvejelser når man skal bygge ny bolig

Skal du til at bygge et nyt hjem? Et nyt hjem kan være et nyt kapitel i ens liv. Derfor skal der en del overvejelser til at bygge det perfekte hjem. Her kommer en kort gennemgang af de overvejelser du eller I skal gøre jer, når I skal bygge jeres drømmehus.

Mure

Hvordan skal murene af jeres hus se ud udvendigt? Kan I godt lige det klassiske murstenshus eller er I mere til det stilrene og minimalistiske udtryk i et betonhus, eller måske et hus i træ? Hvilke farver skal det være? Skal murstene kalkes? Skal det hele males i én farve? Det er helt op til jer, og hvilket udtryk I vil have i jeres hus.

Hvad med vedligeholdelsen? Skal det være nemt at vedligeholde, eller har I ikke noget i mod at skulle male eller kalke huset efter nogle år? Vil man gerne have et pænt hus i mange år, er det en rigtig god ide at overveje, hvor meget vedligeholdelse murene kommer til at kræve – i sær hvis man helst vil vedligeholde det så lidt som muligt. 

Vinduer og døre

Hvilke vinduer og døre skal I have i huset? Vinduer og døre er med til at give en flot husfacade så derfor kan der være en rigtig god ide at gennemoverveje, hvilken stil man er til, og hvad der passer til murene af huset. Skal dørene have vinduer? Skal I have skydedøre? Hvilke vinduer passer bedst ind? Skal glasset i vinduerne have en bestemt funktion? Har I brug for at glasset er solafskærmende eller lydreducerende? Der er faktisk en hel del overvejelser, der skal gås igennem, når man skal vælge vinduer og døre. 

Tag

Hvad med taget på huset? Skal det være et fladt tag, et gavltag, et valmtag eller måske et sadeltag? Eller skal I have et tag med kvistvinduer? Taget bliver tit overset i overvejelserne til huset, men det er faktisk en ret stor ting, man skal overveje. Udover formen på taget er det også en rigtig god ide at overveje, hvilke materialer der skal bruges og hvordan det skal vedligeholdes. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top