Silovej 8 - 9900 Frederkshavn

Find det billigste elselskab

Find det billigste elselskab

En af de vigtigste regninger vi betaler, er efterhånden el. Det er næsten umuligt for os at undvære strøm, da vi bruger det igennem hele hverdagen. Lige fra vi tænder lyset, når vi står op om morgenen, til vi sætter vores mobil til strøm om aftenen, når vi går i seng. Så medmindre du kun bruger stearinlys og ikke bruger elektriske apparater, så bruger du hele tiden el. 

El er derfor også en af de regninger, vi helst gerne vil spare penge på, da dette kan være ret så dyrt, alt efter hvilket elselskab man har. Mange leder derfor efter det billigste elselskab, de kan finde, så derfor er spørgsmålet: Hvad er det billigste elselskab 2022?

Det er et rigtig godt spørgsmål. Det kommer nemlig helt an på dig og dine behov, hvilket elselskab der er billigst for dig. Hvilket elselskab der er billigst for dig, kommer for eksempel an på, hvorhenne i landet du bor. Generelt er el billigere i Jylland og på Fyn, da disse har flere tilkoblingsmuligheder til ledningsfællesskabet Danmark har med Tyskland, Sverige og Norge. Så det er en rigtig god ide at tjekke, hvor billigt du kan få det, lige præcis der hvor du bor. 

Det billigste elselskab er heller ikke altid det bedste for dig, så det er en rigtig god ide at sammenligne ikke bare priserne, men også betingelserne hos de forskellige elselskaber. Nogle elselskaber har for eksempel en binding på 6 måneder. Hvis dette virker urimeligt for dig, så er det nok ikke en af disse elselskaber, du skal vælge. 

Det er selvfølgelig også altid en rigtig god ide at læse det med småt. Måske har du læst om en elaftale på et elselskabs hjemmeside eller en sælger har fortalt dig om det. Du skal her være opmærksom på, om der er tale om en form for introduktionstilbud eller om der er tale om en fast pris. Læs derfor det med småt eller spørg sælgeren om det. Der kan nemlig være ret stor forskel på et introduktionstilbud og den normale, faste pris. Selskabernes betingelser står for eksempel også tit med småt, så hvis du ikke vil have et elselskab, som binder dig i 6 måneder, så hold øje med at det ikke står med småt. 

Det er derfor en god ide, at du undersøger forskellige elselskabers priser og betingelser, så du får en elaftale, som er billigst for dig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top