Silovej 8 - 9900 Frederkshavn

Få en markant lavere elregning ved valg af LED lys

Få en markant lavere elregning ved valg af LED lys

LED lys er altså at foretrække for dig, der ønsker god belysning, men ikke nok med det vil du også kunne spare mange penge på længere sigt. Det skyldes den simple grund, at en LED pære er en slags sparepære, der er i stand til at holde længere sammenlignet med en almindelig pære. Herudover bruger en LED pære mindre strøm, hvorfor der altså er mange fordele ved at investere i LED lys. Er du interesseret i at spare ekstra meget, bør du således skifte alle dine pærer i boligen ud med LED pærer, da du således vil kunne få en markant lavere elregning, samtidig med at det er godt for miljøet. Vi er billigst, når det kommer til LED lys, og herudover finder du på vores hjemmeside et stort udvalg, samtidig med at du får hurtig levering og tilfredshedsgaranti.


Kig efter lumen i stedet for watt

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er meget stor forskel på kvaliteten af de mange forskellige LED pærer, der findes nu på markedet, men hvis du følger nedenstående råd, er du garanteret at komme hjem med den rigtige diode. Først og fremmest er det vigtigt, at du kigger efter lumen og ikke watt. Det er nemlig sådan, at pærens styrke bliver målt i lumen, og du skal derfor vide, hvilken lumen du bør vælge i forhold til at få samme mængde lys, som du ville få med en halogenspot eller en glødepære. Ydermere bør du være særligt opmærksom på Energimærket, og i den forbindelse bør du altid vælge LED lys med A+ eller noget, der er endnu bedre. På den måde kan du være sikker på, at du får valgt en LED pærer, der giver et godt lys. 

 

Vær opmærksom på lysets farve

Det er ydermere en god idé at være opmærksom på lysets farve. Her gælder tommelfingerreglen om, at varmt lys mellem 2.700 og 3.300 K nogenlunde svarer til glødepærens lys, mens du vil få et mere neutralt lys med 3.300-5.000 K. Er det et køligt lys, du går efter, skal du over de 5.000 K, og det svarer således til dagslys. Det skal dog nævnes, at dette kolde lys sjældent egner sig ret godt til boliger. Herudover bør du altid være særligt opmærksom på, om det er muligt at dæmpe LED pæren eller ej. Dette vil altid fremgå tydeligt på emballagen.

Pærens lydudstråling skal passe til lampen og dens funktion

Hvad mange ligeledes glemmer er at tjekke lyskeglens spredningsvinkel. Denne står ligeledes angivet på emballagen, og den angives som grader. Det er naturligvis vigtigt, at pærens lydudstråling passer til den lampe, den skal sidde i, samt til lysets funktion, og det kan du altså tjekke ved at kigge på lyskeglens spredningsvinkel. Endelig bør du altid vælge en god farvegengivelse, og det kan du sikre dig ved at vælge en Ra på minimum 80. Såfremt du stadig ikke synes, at farvegengivelsen er optimal, kan du med fordel vælge en Ra på 90 eller derover.

LED lys har en levetid mellem 10-25 år 

Der er rigtig mange fordele ved at vælge LED lys. Som tidligere nævnt opnår du et markant lavere energiforbrug – faktisk vil du opnå samme lave energiforbrug som en sparepære eller endnu bedre endda. Ydermere har de en utrolig lang levetid på hele 10-25 år, hvilket ganske enkelt må siges at være imponerende. En anden fordel ved LED lys er, at det tænder med det samme, og der er således ingen opstartstid ligesom ved sparepæren. LED lys fås desuden både med varmt hvidt lys og med koldt lys, hvorfor du med garanti vil kunne finde den pære, der passer til dine ønsker.

Vælg LED lys i forskellige former og størrelser

Der er ligeledes mange, der foretrækker LED pærer grundet deres robusthed, og de tåler således vibrationer. Herudover kan du få LED lys i mange forskellige former og størrelser, og de er rigtig gode til spots. Ydermere skal det nævnes, at LED pærer ikke indeholder kviksølv, og der er altså rigtig mange fordele ved at investere i LED lys. Vi tilbyder de bedste LED lys i 2019, og herudover kan du også nyde godt af en lang række andre fordele såsom følgende:

  • Stort udvalg
  • Tilfredshedsgaranti
  • Hurtig levering
  • Billige priser.

Opnå den perfekte belysning i rummet 

Når du vælger LED pærer, kan du vide dig sikker på, at du opnår den mest perfekte belysning i rummet, og det er netop derfor, at eksperter anbefaler, at man vælger disse. Det er nemlig sådan, at LED pærerne giver forskelligt lys, hvorfor du nemt kan ændre stemningen i det pågældende rum. Du kan eksempelvis skabe et behageligt og blødt lys, ligesom at det er muligt at vælge en pære, der giver koldt lys. Det er således utroligt vigtigt, man sørger for at vælge den helt rette pære, der giver den rette form for lys.

Det burde nu være tydeligt, at der er en lang række fordele ved at vælge LED spots og pærer, næste gang du skal investere i belysning til boligen. Det er således det helt rette valg for dig, der foretrækker høj kvalitet, og som samtidig ønsker at kunne spare penge på elregningen. Vi tilbyder de bedste LED pærer og spots på markedet, og hos os finder du således et spændende og stort udvalg af LED lys, samtidig med at vi er billigst, udlover hurtig levering og har tilfredshedsgaranti. Se www.mrperfect.dk for mere info.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top