Silovej 8 - 9900 Frederkshavn

Energioptimering af villa & fritidshus genererer salg

Energioptimering af villa & fritidshus genererer salg

Der er kommet stor fokus på energien – i klimadebatten.
Der er stor efterspørgelse fra købere på energioptimeret villaer og fritidshuse. Det er især på de store villaer, udlejningshuse – men ser også at der bliver stillet krav fra køber på hjertekøbet. Derfor nyder køberne godt af Vestkystmæglerens erfaring som altid er opdateret fra kurser samt energikonsulenter.

Vestkystmægleren har netop solgt et Pool-fritidshus som sælger havde energioptimeret.
Et Pool-fritidshus har et stort energiforbrug som ofte er baseret på EL opvarmning som ofte har et årligt forbrug fra 50.000 kw eller olie opvarmning ofte på 3.000 til 4.000 ltr. olie.

Monrad fra Vestkystmægleren fortæller videre ” Et spændende projekt som var tæt på et nul-energihus og herved gav et ekstra stort overskud på lejeindtægten. Sælger havde monteret 9 kw solceller, varmepumpe luft til vand til poolen, stort rundt spabad samt til det varme forbrugsvand. I trivselsområderne have sælger monteret 2 varmepumper luft til luft samt EL opvarmet flisegulve som også opvarmes fra solcellerne.

Endvidere havde sælger optimeret styringen af energiforbruget over sin iPhone og herved kunne sælger åbne og lukke ned for energien – hvis nu udlejningsfirmaet havde glemt det.

Lejerne i dag er energibevidste og fravælger energislugerne men tilvælger energioptimeringen og gevinsten for en ejer/sælger, der har energioptimeret er – at afregningen til SKAT ved 40% reglen er blevet væsentligt reduceret. Det er grundet at energiindtægten fra lejerne samt lejeindtægten beskattes sammen ved 40% reglen og herved bliver salg af strøm til en lejer en stor omkostning for en udlejer/sælger.

Ved at energioptimere med især solceller, kan en ejer/sælger producere EL til en langt lavere kostpris eller driftspris og herved generere stort overskud på bundlinjen.

Med ovennævnte in mente er det yderst gunstigt at sætte sine penge i et fritidshus eller villa uden bopælspligt som Løkken har og investering i et fritidshus giver ofte afkast fra 3% og helt optil 6 % – langt mere end din Bank kan tilbyde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top